РБ: Претърпя крах мантрата, че управляващата коалиция ще трябва да се прекроява

share

Еднозначната ни оценка е, че тези избори затвърдиха подкрепата за Реформаторския блок (РБ), което ни задължава да работим още по-усилено. Мантрата, че РБ ще претърпи срив и управляващата коалиция ще трябва да се прекроява, претърпя крах. Това заяви в декларация, прочетена от парламентарната трибуна, депутатът от ПГ на Блока Иван Иванов.

Въпреки дирижираната от някои медии кампания, подкрепата за нас не спадна, а се увеличи. Ще работим за ускоряване на реформите, добави той.

Искаме да поздравим за изборните резултати и ГЕРБ. Факт е, че в почти всички областни градове, управлението вече е дясно. Рангът на нашия противник е онова, което определя резултатите ни, посочи депутатът от РБ.

По думите му трябва да бъдат взети мерки, за да не се допуска повече случай, подобен на хаоса при приемането на протоколите в "Арена Армеец".

Политическият театър, разигран от наш колега, най-после принуди Народното събрание да преразгледа въпроса за депутатския имунитет.
Дали в случая става дума за следизборна шашмалогия, или някакви личностни отклонения, не е ясно, но стана ясно, че преразглеждането на депутатския имунитет е задължително. Извън изпълнение на служебните си задължения народният представител е гражданин като всеки друг, каза още Иван Иванов.

Водещи новини

Още новини