Сидеров: Merhaba Arkadaşlar! България трябва да излезе от ЕС и НАТО

Булфото
share

Merhaba Arkadaşlar!, така се обърна лидерът на Атака Волен Сидеров към слушателите на БНР в кулоарите на парламента. Поводът е намерението за използване на турски език в регионалната станция Кърджали.

Сидеров обвини управляващите, че са съсипали цялата индустрия на България. Според него миналата година е бил осъществен Майдан в центъра на София, подпомогнат от американските служби, които свалили законното управление и на негово място е дошла коалиция от 30 партии.

Между 60 000 и 100 000 граждани на България избягаха от родината за една година, за това са виновни всички политици, които не искат да вдигнат доходите на населението. Нашата държава си отива, огромният проблем не е дясното и лявото, а липсата на суверенитет, каза Сидеров. Ние се намираме във война, станахме фронтова линия, която може да бъде мишена, защото насочваме оръжие срещу Русия. Ние сме колония на САЩ, уверен е Сидеров.

Няма критичен анализ за това, че ние сме член на НАТО и ЕС и няма никакъв резултат за нас от това членство, ние продължаваме да сме най-бедната държава в алианса, категоричен е Волен Сидеров.

България трябва да си сътрудничи с държави, които не ни дават само директиви и доклади с искания за стягане на коланите, както прави ЕС. Време е да си сътрудничим с Русия, Китай и Индия, както и с всички развиващи се икономики, каза Сидеров.

Обществото ни е облъчвано от глупости, което води до разпад на нацията и народа. Време е да осъзнаем какви сме и че сме носители на най-старата култура в Европа, припомни атакистът.

България трябва да прекрати колониалната зависимост от чуждите компании, време е България да се преориентира, защото ще загинем и ще бъдем разчленени и раздадени на наши съседи, завърши Сидеров

Водещи новини

Още новини