Бареков избухна: Христо Иванов си купи на два пъти поста на правосъден министър

Булфото
share

От 6 месеца не съм в България. През това време бях подложен на непрестанни атаки. На всички стана ясно, че нямам нищо общо с Цветан Василев.

Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ евродепутатът Николай Бареков. Христо Иванов пусна един донос срещу мен до прокуратурата. Настоящият министър е виден член на "Протестна мрежа" и написа тази гнусна лъжа. Два пъти той си купи поста на правосъден министър. Той написа една гнусна история, съшита с бели конци. Аз съм на път да спечеля всичките дела по тази история, включително и срещу НАП. Проверяват и 9-месечния ми пеленак, дали няма някоя офшорна фирма. Пак ще повторя, Христо Иванов си купи на два пъти поста на министър. Веднъж от Росен Плевнелиев и още веднъж от Бойко Борисов. Целта му беше да удари Николай Бареков и ББЦ, за да може ГЕРБ и Реформаторският блок да управляват, заедно с Георги Първанов, категоричен беше Бареков.

Държавата, държавната машина направи страшен рекет върху мен и моето семейство. Като директор на новините в TV7, взимах 10 000 лева заплата. Някои журналисти взимаха по 20 000 лева. Телевизията беше една от водещите. Аз се махнах и телевизията се срина. Нямам нищо общо с проблемите на TV7, обясни Бареков.

Аз съм в опозиция. Всички са срещу мен. Понасям много удари, отвсякъде. Мен ме смазват медиите и олигарсите. Целта им е ББЦ да не бъдат във властта. Протестите бяха подменени и във властта влязоха хора, които са лекета. Вотът на хората беше подменен, допълни той.

Бареков никога не се е занимавал с източването на TV7. Аз имам да получавам 5 млн. лева от Цветан Василев. Парите от КТБ се откраднаха и това е очевидно за всички. Никога не съм бил на заплата при Христо Ковачки. Той си купи една парламентарна група, завърши Бареков. 

Водещи новини

Още новини