Радан Кънев: Сътрудничеството с ГЕРБ е възможно и за местния вот

Булфото
share

Поставихме си за цел да няма нито една община, в която вторият тур да е непостижим. Борим се за 265 балотажа за кметове. В името на прекратяване на монопола на ДПС и БСП в някои райони сътрудничеството с ГЕРБ е възможно. Това обяви лидерът на ДСБ Радан Кънев в Пловдив, където се провежда национално съвещание на Реформаторския блок във връзка с предстоящите местни избори, пише "24 часа".

Във форума участват близо 300 души. Сред тях са депутати, министрите на образованието, правосъдието и здравеопазването проф. Тодор Танев, Христо Иванов и д-р Петър Москов, областни и общински координатори, кметове.

Радан Кънев определи като "корумпирани змиярници" здравеопазването и образованието, които д-р Петър Москов и проф. Тодор Танев са се заели да реформират. "Много важна задача стои и пред колегата им Христо Иванов, тъй като една от причините за икономическото положение у нас е трайната криза в правосъдието и сектор сигурност", посочи Кънев.

Той заяви, че благодарение на Реформаторския блок се преодолявали мини кризите в управлението на страната, които се създавали всяка седмица.

"И това не е защото сме по-умни, по-красиви и по-добри, въпреки че също е вярно, а тъй като назоваваме проблемите", уточни лидерът на ДСБ.

Водещи новини

Още новини