Алексей Петров: Банките у нас са се превърнали в поробители

Интернет
share

Кандидатът за президент на Република България Алексей Петров посети Кюстендил. Той обяви, че в момента действията на банките в страната са истински банков тероризъм.

Алексей Петров каза, че липсва и възможността за дебат между различните кандидати за президент, а това пречи и за правилния избор на избирателите.

Кандидатът за президент констатира в Кюстендил, че партиите са причината за манипулацията на българското общество, за това, че се твърди, че президентската институция е безсмислена и има само представителна функция.

"Именно тази институция е възможността за граждански контрол. Всички виждаме, че в България липсва дебат между кандидатпрезидентските двойки. Те не могат да застанат лице в лице и да извадят своите платформи и визии за бъдещето на нацията. Така хората ще могат да направят своя извод за това кой е най-подходящият човек за тази институция", каза в Кюстендил Алексей Петров. Той заяви, че при срещата си с предприемачи в Кюстендил е усетил страх в тях да не загубят и това, което имат.

Според Петров банките в страната са се превърнали в поробители и колонизатори.

Водещи новини

Още новини