Алексей Петров: Бойко е като пате в кълчища

  • 12 май 2011 15:24

  • 4076
  • 8
Алексей Петров: Бойко е като пате в кълчища
©

Съчувствам на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Така Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна коментира пред BNews отношението си към премиера на България. Според бившия съветник в ДАНС министър-председателят е като "пате в кълчища" - не знае какво да прави в настоящия момент.

"Познавам най-добре премиера. Познавам го повече, отколкото майка му, баща му, Бог да ги прости, и сестра му, каза бившия съветник в ДАНС. Според него Борисов никога не е свършвал нещо до край.

Петров пристигна днес във Варна за среща на Съюза за стопанска инициатива (ССИ) с местния бизнес. На срещата, по думите на Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна, са присъствали 60 бизнесмени.

Според председателя на ССИ Теодор Дечев икономическата катастрофа в България е факт. Той отново напомни старата си теза, че има ужасяващ политически натиск върху бизнеса.

Дечев също не пропусна да коментира политическата ситуация около президентския вот. "Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г няма право да се кандидатира за президент. Ако това, все пак се случи, ще се предизвика институционална криза", начерта драматичен сцанарий Теодор Дечев.

От Съюза за стопанска инициатива най-добре е през есента тази година да има избори 3 в 1 - за президент, за парламент, и местни - за кметове и общински съветници. Съюзът на стопанска инициатива не пропусна да разкритикува и лидера на ДСБ Иван Костов.

От съюза са категорични, че Иван Костов трябва да се пенсионира, защото е прекарал дълго време във властта, дори и като опозиционер в парламента.

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
4076 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
ББфен

2013.05.31 | 14:42

3
"Борисов никога не е свършвал нещо до край" - АБСОЛЮГНО ВЯРНО, ХВАЩА СЕ С НЕЩО, ПРОВАЛЯ СЕ, ЗАРЯЗВА ГО И БЯГА ПО-НАГОРЕ. ВСИЧКО ТОВА НА ГЪРБА НА НАРОДА. ТАКОВА МАСОВО ОБЕДНЯВАНЕ НЕ Е ИМАЛО ОТ ЛУКАНОВО И ВИДЕНОВО ВРЕМЕ. ИЗЛЪГА ИЗБИРАТЕЛИТЕ ЗА ВСИЧКО, САМО МАГИСТРАЛИ СТРОИ, КАТО ХИТЛЕР!
Бат Станчо

2013.05.31 | 14:42

8
За какъв гръб говориш и за какъв народ! ГЕРБ може да не са идеални но изкараха Доган от власта, което е най-доброто за последните 20 г. ! Добри или лоши в момента няма друга алтернатива,кажи кой Станишев ли?.
venus

2013.05.31 | 14:42

4
nemislq taka,takava mu q ostaviha predi6nite ,mai vsi4ki bylgari imat amnezia ...
Y

2013.05.31 | 14:42

7
ASANE ASANEEEEEEEEEEE

2013.05.31 | 14:42

6
Лелее, каво ни пиле укалва, с този роден наш Примиер. Той и Банкя не може да управлява, а те лумпените му набутаха в ръцете, Б-я да управлява. Леле, леле, какво ли още ни чака! Да пази Бог.
Демирева

2013.05.31 | 14:42

5
Бойко да си ходи в Банкя а Иван Костов да си нап,ави сепуко в центъ,а на София Убийци на на,ода
Nezalepvashto

2013.05.31 | 14:41

2
--- Прикрепено писмо (Tragikomichen ABV-Teflon) ---- Подател: evgeni slavkov До: GIS@GOVERNMENT.BG, press@president.bg, PRIMEMINISTER@GOVERNMENT.BG Относно: Tragikomichen ABV-Teflon Дата: Понеделник, 2011, Декември 12 12:40:54 EET Бойко,ще ти опресня паметта.Като начало се започна от ГДБОП-чрез "Крушата",преминавайки през А.Луканов и до 95% ГДБОП участие както и това на Илия Павлов и В.ИЛИЕВ.Ти Борисов какво знаеш за СИК,ТИМ, ИПОН ????Малко помощ от "публиката .Ако не бе се "споминал" Лилов нямаше да има РАЗБОЙНИЦИ като Тебе,Гоце,Доган,Станишев,Сакскобурготски ,Цветанов др Герои от Поредицата АБВ . Сега ще ти кажа един метод за изпробване на продукти по БДС дали издържат на изискванията : Щеш ,не щеш Борисов тези които те направиха "Продукт" ще те сложат на тефлоново покритие да не залепваш.

2011.10.09 | 17:31

1
vsicki bisnesmeni 60 ot prestapnata grypirovka tym sa bili na tazi sreshta vav varna da podkrepiat edin prestapnik .

Добави коментар

Водещи новини