Станишев: ГЕРБ има 19 км магистрали, а Ламбо е на всеки километър

Булфото
share

Председателят на НС на БСП Сергей Станишев, кандидатът на БСП за президент Ивайло Калфин и кандидатът на БСП за вицепрезидент Стефан Данаилов се срещнаха с представители на клубовете „Ивайло Калфин – Президент на България”.

Сергей Станишев поздрави клубовете с първата победа. Оказа се, че председателят на тези клубове стана кандидат за вицепрезидент, с което създаде допълнителна много силна емоционална мотивация на огромен брой хора с различни убеждения, каза Сергей Станишев.

Той каза, че е прочел във Фейсбук следното: „ГЕРБ има 19 километра магистрали, а Ламбо е на всеки километър” и „Номинацията на Стефан Данаилов се оказа операция "Шок и ужас" за ГЕРБ и "Звук и светлина" – за останалите българи”.

Станишев каза, че пътува из България и се среща с различни хора. Това, което чувствам с кожата си е, че все повече хора се убеждават и споделят, че страната ни не е това, което трябва да бъде, страната ни не се развива в правилна посока, каза той.

В следващите дни ние ще се борим с всичките си умения да спечелим тези избори, каза кандидатът за вицепрезидент Стефан Данаилов.
Стефан Данаилов призна, че не се е срещал с Ивайло Калфин, не е говорил по телефона с него и сега застават двамата пред представителите на клубовете, които ги подкрепят.

Сърце юнашко не издържа и аз предложих своята кандидатура за вицепрезидент, застанах рамо до рамо с Ивайло Калфин. Това, което ни предстои е много сериозно, много важно, много отговорно, това, че сме застанали зад кандидатурата на Ивайло Калфин с неговите умения, с неговите знания, с неговата деликатност и човечност. Това, което оттук нататък ще се случва, се надявам да се случи за добро, нещата в тази прекрасна държава малко трябва да се променят, каза Стефан Данаилов.

Водещи новини

Още новини