Проф. Вучков с култов коментар за евроизборите и политическата ситуация в страната

share

Положението след изборите ще стане още по-нетърпимо. БСП загубиха катастрофално изборите. Те няма да пуснат лесно кокала. Тепърва ще има уволнения, сблъсъци и страхотни битки. Който не козирува на БСП, ще бъде подложен на натиск.

Това обяви в предаването "Дневен ред" по TV7 професор Юлиан Вучков. Чух, че Ангел Найденов щял да сменя Сергей Станишев. Найденов не може да оправи природното бедствие Мая Манолова, която му е приятелка, а ще седне да оправя България. Това е един кух човек, с кухи фрази. Евродепутатите ни нямат никаква биография. Каквото им кажат от горе, това ще изпълняват. Те не правят нищо за България. От Европа идват едни лицемери, които ни имат за туземци и ние трябва да изпълняваме техните заповеди. 80% от социолозите са агенти на БСП. Те не правят изследвания. Техните прогнози са фалшиви. Те правят внушения. На Евроизборите масово се купуваха гласове. ДПС са първенци в това отношение. Лично ми казаха, че БСП са купували в Бобов дол, разкри професорът.

Кабинетът е бездарен. В парламента по цял ден говорят глупости и не вършат никаква работа.  В правителството са наблъскани само женоря. Всички мислят само как да лапат и да карат луксозни коли. Първата работа е да се коригира Пламен Орешарски. Той е тесен специалист и разбира само от банки. БСП падна, защото омразата към този кабинет е всенародна. Това, че народа не излиза да протестира не означава, че харесва правителството. Просто народа го мързи. Ако тези 65% бяха отишли да гласуват, ДПС нямаше да ги има във властта. Този народ е пълен с мижитурки и мързеливци. Предсрочни избори няма да има скоро. Сергей Станишев страда от мания за величие. Той иска да го показват по телевизията, прогнозира Вучков.

Той коментира и темата Момчил Неков. Видях го това младото момче от БСП. Има хубави обувки, но все още има жълто около устата. Няма биография този човек. Как без биография ще прави нещо в Брюксел? Мен ми се обадиха от една известна енциклопедия, да ме включат там, 12 страници не ми стигнаха да си напиша автобиографията, не пропусна да се похвали професорът.

Водещи новини

Още новини