Момчил Неков категоричен: Никой не ме е натискал

  • 30 май 2014 17:25

  • 3357
  • 7
Момчил Неков категоричен: Никой не ме е натискал
©

Ситуацията при мен се промени много бързо. Искам да благодаря на моята районна и градска организация. От тях получих много подкрепа. Искам да благодаря и на всички във Фейсбук.

Това заяви в предаването "Дневен ред" бъдещият евродепутат от БСП Момчил Неков, който стана известен покрай преференциалното гласуване и измести Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на в листата на БСП. Не се възприемам като някакъв реформатор в БСП. Аз съм посланик на младите хора в БСП и искам да реализирам идеите на младите хора в Европейския съюз. Аз съм екипен играч. Сам не бих постигнал нищо. Хората гласуват за нас, защото споделяме едни идеи. Не мисля, че към момента оставки ще решат проблемите. Аз много уважавам Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на. Той публично беше заявил, че застава начело на листата, за да помага и няма да става евродепутат. Аз имам качества и мога да бъда използван за много каузи, каза още любимец 15.

БСП не е на ръководството, не е на някаква клика. То е на хората. Никой не ме е натискал да се отказвам. Няма с какво да ме натискат. Никой не ми е предлагал постове. Това са слухове, категоричен беше Неков. Той разкри, че числото 15 му носи късмет. За евроизборите обаче не става въпрос за късмет, а за работа. Станишев не съм го чувал. Чакам да се обади, защото той ми е председател, допълни той. Не се чувствам като техническа грешка. Много хора ми обясниха, че съвсем целенасочено са гласували преференциално за мен. Аз съм много лоялен към хората, които са ме подкрепили. Разбира се, че не съм 7-ия евродепутат на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Трябва да спрем да се занимаваме с интриги, каза още Неков.

Политиката не е детска игра. Не виждам, защо Достена Лаврен може да ми се сърди. Аз съм готов да стисна всяка ръка. Пак повтарям, че оставките не са решение на проблемите. Трябва да седнем на една маса и да си кажем проблемите в очите. Ние сме разочаровани от резултатите на тези избори, но за ГЕРБ са гласували само 1/3 от избирателите, завърши Неков.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3357 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2014.06.01 | 23:15

7
Ако искаш аз мога да те натисна, не изглеждаш много зле :)

2014.05.31 | 10:55

1
ВСИЧКИ СА ОТ ЕДНО КОТИЛО КОМУНИСТИЧЕСКО ПАРИТЕ И ВЛАСТА СА ТЯХНАТА БИБЛИЯ
onq s konq

2014.05.31 | 20:19

6
Е не точно всички,эащото едните вэемат милиарди эаеми,а други вкарват милиарди еврофондове/ако правиш раэлика/!

2014.05.31 | 17:29

5
Този е едно недоразумение, пръкнало се от простотията на Мая Манолова и ниската образованост на електората на БСП.

2014.05.31 | 17:28

4
Гледах интервюто с така нареченото "обикновено" момче. Жалко, ако това е лицето на младите хора в България. На този му липсват интелект, култура, визия и какво ли още не. Познавам много младежи, които са умни, начетени и амбициозни, но за жалост не са "обикновени" момчета.

2014.05.31 | 17:28

3
Много интересно, къде изчезна оня самонадеян мухльо, четвъртият по ред в листата на БСП КУРумбашев.

2014.05.31 | 12:01

2
Много не гласуваха от протест към мизерията в България.Помня добре обещанията на други политици,които предадоха избирателите си и се скриха зад банковите си сметки.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини