Бареков: Управляващите са прозрачни в стил товарищ Путин

Булфото
share

Какви обещания може да даде Пламен Орешарски при положение, че няма политическа воля да извърши обещаните реформи. Това каза лидерът на ПП „България без цензура“ Николай Бареков във връзка с провелата се Национална среща с медиите - Открито самоуправление с участието на премиера Пламен Орешарски, лидера на БСП Сергей Станишев и лидера на ДПС Лютви Местан, съобщиха от пресцентъра на ПП „България без цензура“.

„Мрънкането на Местан, Станишев и Орешарски може да унищожи журналистическото либидо и на най-яростния блогър-протестър. Среща се проведе без какъвто и да е ефект между триадата Местан, Станишев и Орешарски с каймака на българските медии. Защо, защо, защо? Вместо пресконференция се получи седянка с участието на медийни босове, журналисти и политици. От тази среща нямаше никакъв смисъл за аудиторията, защото каквото и да попитат властта и каквото и да отговори тя, бъдещето й е обречено. Хоризонтът на правителството е до евроизборите, а след това със силата на българските граждани и техния вот ще последва разтурване на парламента. Какви обещания може да даде Орешарски при положение, че няма политическа воля да извърши реформите, които бяха обещани!?“, допълни Бареков.

По думите му, самата аранжировка на срещата между властта и медиите показва, че тези управляващи, които се криха по дупките, все пак имат желание да демонстрират прозрачност в стила на „товарищ Владимир Путин и Уго Чавес“.

Водещи новини

Още новини