Бареков: Ще целуна по ръцете всеки, който подпише законопроекта "Чисти ръце"

Булфото
share

Ние сме единствената формация, която не разчита на мускулите и на сабята. Това каза лидерът на "България без цензура" Николай Бареков пред журналисти, попитан в отговор какво обещават на българите.

"Предлагаме стройна социално-икономическа програма, разписана с 20 социално-икономически точки, и операция „Чисти ръце”. Ако само това направим за българския народ, ще мога като си тръгна от Народното събрание и Министерски съвет да спя спокойно. Най-важното, което ние предлагаме е операция „Чисти ръце” и един път завинаги да спрем източването на обществените ресурси. Там е големият проблем. Затова няма пенсии, майчински, повишаване на доходите, затова сме в реална демографска катастрофа. Нека този парламент свърши това, нека славата бъде за БСП и ГЕРБ. Ще целуна по бузата и ръцете всеки, който подпише законопроекта „Чисти ръце”. Затова излязоха Ангел Славчев, сега и част от хората, които не бяха платени, те просто искат да знаят кой е в мафията, и кой в политиката”, заяви Бареков.

"Ще работим в подкрепа на българския бизнес, рекет на бизнеса повече няма да има. И нашите финансови средства ще бъдат харчени за тези хора, които са в най-неравностойно положение спрямо останалите. Нека видим дали медиите искат да засегнем този закон и техните редици. Като политик не бих посегнал на медиите с лека ръка", каза още лидерът на "България без цензура".

Водещи новини

Още новини