Сидеров: Нямаме толерантност към 20 удара с нож

Булфото
share

Няма как да имаме толерантност към 20 удара с нож. Това каза лидерът на „Атака” Волен Сидеров в изказване от името на парламентарна група в рамките на парламентарния контрол и по повод кризата с нелегалните емигранти.

"Ние сме против да идват нелегални емигранти, които да вилнеят из улиците на София, да преминават нелегално границата на България. Няма как да имаме толерантност към 20 удара с нож. „Атака” има единствено вярно и точно поведение – искаме затваряне на границата, експулсиране на нелегалните емигранти. Това е по закон. ГЕРБ критикува правителството, че не настанява пришълците достатъчно добре. За ДПС е ясно – колкото може повече пришълци от Турция. БСП не са изразили мнение. Стогодишната партия мълчи по този въпрос. Веднъж трите партии отхвърлиха искането на „Атака” за затваряне на границата. След това се случи инцидента с Виктория. Оказа се, че престъпникът вече е бил задържан веднъж”, коментира лидерът на „Атака”.

„Питат ме хората по улицата: „Кога ще се оправи България?” и аз отговарям: „Когато в парламента има не 23-ма, а 223-ма патриоти”, каза още Сидеров.

Водещи новини

Още новини