Румен Петков: Орешарски плаща сметките за глупотевините в държавата

Булфото
share

Премиерът Пламен Орешарски е принуден да плаща сметките за всички глупотевини в държавата и заедно с това да бърше лицето на България в Брюксел. Той единствен реагира адекватно на случващото се у нас през последните месеци.

Това заяви в плевенското с. Тотлебен областният лидер на местните социалисти Румен Петков, съобщиха от пресцентъра на партията. Още преди два месеца на заседание на Националния съвет на БСП той предупредил, че протестите в столицата може да ескалират през есента, когато студентите се върнат за началото на учебната година. Според него още тогава трябвало да се започне активен диалог със студентските съвети и с академичната общност въобще, но това не станало. Политическите партии от мнозинството допуснали грешка като не потърсили такъв диалог. Резултатът днес бил очевиден.

„Трябва да има някаква мярка в катеренето по гърба на Андрей Луканов. Сатанизираха го всякак. Сега близките му живеят в мизерия, а някакъв левент написал книга, от която сигурно ще изкара добри пари“, каза Румен Петков по повод телевизионните изяви на оправдания за убийството на бившия министър председател украинец Александър Русов.

Водещи новини

Още новини