Сидеров: До две години ще ни изкупят и ще се събудим гости в собствената си държава

share

Българите все повече отдръпват доверието си от парламента, констатира от парламентарната трибуна Волен Сидеров. Какво Полезно ли е да се вдигне таксата за колите на най-бедните, не е – махнете го. Полезно ли е да се поставят всички религии на една плоскост заедно с християнството, не е правилно, махнете го, призова Сидеров.

Кой предлага нов икономически модел, ако Атака свали правителството на Пламен Орешарски, попита националистът. Драги вие пърхащи репортери и репортерки, които питате кога ще съборим правителството. Ще дойде отново същия парламент, но той отново няма да обсъжда излизането от колониалния модел. Бедният човек колкото и да мести от левия до десния си джоб 50-те стотинки си остават 50 стотинки, прозря Сидеров. Кога ще разберете, че е необходима нова икономика, а не спорове защо вие управлявате, ние искаме властта, за да си разпределяме поръчките с нашите фирми, обърна се към ГЕРБ Сидеров.

Трябва да се освободят най-бедните слоеве от данъци и такси, подоходни данъци, бурно развитие на икономиката с чужди инвестиции, но не от Брюксел. 1 млрд лв. плащаме в Брюксел като членски внос в ЕС, а получаваме по-малко, каза Сидеров. Виктор Орбан ни показа как се управлява в Унгария, скъса с МВФ, нека не губим последните остатъци от суверенитета си, призова лидерът на Атака. Трябва ни new deal като планът „Рузвелт“, събра очите на икономистите в залата Сидеров.

Сега през медиите Бойко Борисов ми предлага да се разберем за продажбата на българска земя на чужденци. Защо гласувате в комисиите срещу нашите предложения, попита лидерът на националистите.

Защо не искате да коригирате предателството направено през 2005 г., когато американецът Кенет Лефковиц, който оглавяваше Американската търговска камара прати писмо до тогавашния зам.-председател на НС Камелия Касабова, попита Сидеров. Той припомни, че писмото беше разпратено до американското, турското и израелското посолство. Този екземпляр определи как да си променим Конституцията, за да се разреши чужденци и извън ЕС да купуват земя. 10 млн. дка вече са изкупени и ние ще осъмнем гости в собствената си страна до година две, каза Сидеров.

Ако променим нещата хората с музика, песни и цветя ще ходят на избори както по време на Балканската война, заяви Сидеров.

Водещи новини

Още новини