Бареков: Борисов доказа, че пак е целувал ръка в сараите

Булфото
share

Днешният провал на вота на недоверие, дошъл след безсилието на парламентарната група на ГЕРБ, може да се опише само с една дума - резил. Това написа Николай Бареков в блога си.

"Безсилието на Борисов и неговите хора стигнаха дотам, че те се превърнаха в патерица, която обслужва управлението на БСП и ДПС. Няма по-удобен партньор за тези две партии от глуповатия и алчен за власт Бойко Борисов. Този човек няма представа как се прави политика в парламента, след като счита за своя победа отказа си да се регистрира на заседанието. Да казваш "Аз победих" и да призоваваш Орешарски да си подаде оставката, при положение, че не можеш да сглобиш и едно заседание на парламента, е нелепо и обидно за българските избиратели", казва още Бареков.

"Подкрепата, която Борисов днес даде на ДПС, потвърждава засилващите се от известно време слухове, че бившият премиер отново е отишъл да целува ръка в сараите. Моля, десните избиратели да се замислят, трябва ли им Борисов, който е зависим от ДПС, и трябва ли им старата десница, която иска силно да бъде гушната от Борисов и Доган?!", завършва Бареков.

Водещи новини

Още новини