Кунева: Срещу Реформаторския блок се води черна кампания

булфото
share

Срещу Реформаторския блок  се води черна рекламна кампания, каза Меглена Кунева по БНТ.

По този начин тя отговори на твърденията на Георги Кадиев, който посочи, че реформаторския блок се спонсорира от банкера Цветан Василев. Кунева коментира изявата на социалиста: Съжалявам господин Кадиев.  Блокът няма общи средства, единственото общо, което сме правили бе една пресконференцията. Тя още предложи в НС да се направи анализ на дейността на Цветан Василев, като с това се приспива общественото внимание.  Кадиев пуска слухове, заяви тя. Не се страхувам от провал на Реформаторския блок, заяви още Кунева.

Ние ще искаме подкрепа от периферията център-дясно, посочи още Кунева. Трябва да вярваш в политика, че няма мръсни номера.Относно преговорите с ГЕРБ и други партньори Кунева посочи, че няма да прави коалиция, докато не излязат изборните резултати, независимо кога  ще бъде вотът. Аз не водя черна кампания срещу никого. Моята цел е промяна на конституцията, допълни Кунева. Нито искам да притеснявам, нито да успокоявам ГЕРБ, заяви тя по отношение на преговори с партията на бившия премиер Бойко Борисов.Тя отказа да коментира дали е получила предложение от Борисов да ръководи кабинета през май. Кунева заяви още, че ще води открит диалог с всички политици.

За ромските гласове Кунева посочи, че Найден Зеленогорски не е разчитал и не разчита на ромските гласове. Той е много честен човек и името му не може да бъде употребено в това отношение. Това е поредният опит за омаскаряване.

Водещи новини

Още новини