Сидеров: Депутатите от "Атака" са свободни да гласуват по съвест

Булфото
share

Народните представители от ПП "Атака" имат пълна свобода да гласуват според своята съвест при повторното  гласуване на актуализацията на държавния бюджет след наложеното президентско вето. Това заяви в Ямбол лидерът на партията Волен Сидеров.

Обикновено в нашата парламентарна група обсъждаме демократично проблемите с участието на всички народни  представители, а младите колеги са поощрявани да изразяват  публично своята позиция и мнението си по актуални политически проблеми, допълни той.

Силно сме обезпокоени от неофициалното посещение на вицепремиера на Турция в България, без да се знае по чий  покана е дошъл в страната, каза Сидеров, цитиран от БТА. Искаме да се провери  също дали не е държавна измяна срещата на президента с него и с  подсъдими имами, каза в отговор на журналистически въпрос  лидерът на "Атака" и допълни, че партията е готова да започне  процедура по отзоваването на президента Плевнелиев.

Сидеров направи парично дарение за реставрация на църквата "Св. Николай Чудотворец" в Ямбол, в която, по думите му, през 1975 г. е приел светото кръщение. По-късно Сидеров откри обновения клуб на партията.

Водещи новини

Още новини