Сидеров спретна пореден скандал: Нова телевизия изпълнява поръчки на ГЕРБ

share

"Винаги съм се отнасял резервирано към проучванията на социологическите агенции", заяви лидерът на "Атака" Волен Сидеров в интервю за Нова телевизия. Думите му са по повод изследване на НЦИОМ,  според което 86% от хората определят за най - мразен политик  Волен Сидеров.

"Нека да бъдем резервирани към подобни проучвания. Големите медии, монополисти в България, си позволяват тенденциозно да представят събитията така, както е изгодно на определени кръгове. Тези кръгове са свързани с Росен Плевнелиев, други пък са накърнени от промените в законите.

"Нямам охрана, някой ви е заблудил. Имам колеги от "Атака", които са млади и здрави момчета, но нямам охрана. Охрана имат Цветан Цветанов, Бойко Борисов, Яне Янев", заяви Сидеров.

На въпрос дали има сближаване между "Атака" и РЗС, защото сред хората, които го придружават се е забелязал бивш депутат от РЗС, Сидеров отговори, че някой нещо се е объркал и че Нова телевизия има поръчка, която в момента се изпълнява.

"Губите си времето с поръчки. Изпълнявате някакви долнопробни поръчки. Не ви прави чест да използвате подобни поръчки, тъй като сте национална медия", нападна Сидеров репортерката на Нова телевизия Мария Цънцарова.

Относно това дали Сидеров се опитва да вкара провокатори в протеста срещу правителството на Пламен Орешарски, той заяви, че сценариите на Нова телевизия са доста плитки. "Всички знаят, че Нова телевизия работи за ГЕРБ. "Вашите шефове са платени от ГЕРБ", продължи атаките Волен Сидеров.

Председателят на националистите накрая посъветва репортерката да отиде да си вземе хонорара от Цветан Цветанов за тази поръчка.

Водещи новини

Още новини