Удариха дъното! Вижте бруталния скандал между Волен Сидеров, Борисов и Плевнелиев на КСНС

share

Невероятен скандал предизвика Волен Сидеров в началото на КСНС. Заради поведението на лидера на Атака Бойко Борисов напусна съвета. Още с влизането си лидерът на Атака извади няколко листа и цитира данни, че Росен Плевнелиев е качвал в правителствения самолет шефа на Дънди Прешъс. Това са колониални компании, които източват страната, каза Сидеров.

След малко лидерът на Атака нападна и Бойко Борисов. Бойко на Пашата защо дадоха заден бандите, обърна се Сидеров към Бойко Борисов. Я си гледай работата, отряза го лидерът на ГЕРБ. Много са кекави, а си много нахилен, продължи да се заяжда атакистът. Не те чувам изобщо, отговори Бойко. Когато ми целуваше ръка и подло забиваше ножове в гърба ми, не се обаждаше, каза Сидеров на лидера на ГЕРБ. Колко пъти си идвал вкъщи, отговори му Борисов. Ти си никой, заминаваш си, няма да те има никъде, отговори атакистът и се поинтересува дали Росен Плевнелиев не е емигрирал в Кипър, че закъснява за КСНС.

В този момент Росен Плевнелиев влезе в залата. Волен Сидеров веднага го нападна с въпроса дали ще си подаде оставката. Как така се правите на морален ментор като тъпчите пари в офшорни сметки. Ще бъда принуден да помоля да напуснете КСНС, отговори Плевнелиев. Искате да ме арестувате ли, защо се укривате от общественото мнение, защо превозвате шефа на Дънди Прешъс, продължи да крещи Сидеров.

В този момент лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че ако това поведение на лидера на Атака продължи, ще напусне заседанието. Ами заминавай си, отговори Сидеров. При тази реплика Бойко Борисов стана и излезе от залата.

Поведението на Волен Сидеров обаче срещна подкрепата на Сергей Станишев, който каза, че това е обичайното поведение на Бойко Борисов, който напуска заседанията и на парламента. Това обаче не попречи на Волен Сидеров, който продължи да се разправя с Росен Плевнелиев. Президентът поиска от юристите на президентството да проверят дали е възможно Волен Сидеров да бъде отстранен от КСНС при положение, че е лидер на парламентарно представена партия, която по право е член на КСНС. Вие да не сте фелдфебел, не сме в казармата, аз съм свободен гражданин и мога да изразявам мнението си и да ви задавам въпрос, каза Сидеров. Крясъците на лидера на Атака принудиха президента Росен Плевнелиев да даде почивка от 15 минути.

Нека се видим за малко г-н президент, защото след 15 минути може да не сме тук, каза председателят на НС Михаил Миков. Създавате прецедент, продължи социалистът. Росен Плевнелиев обаче беше категоричен, че няма да продължи заседанието в такава атмосфера и каза на сътрудниците си да се свържат с Бойко Борисов, който да бъде поканен да се върне в залата, тъй като е лидер на най-голямата парламентарно представена сила. Аз ви предлагам след 15 минути да се съберем без медиите, предложи Сергей Станишев.

Запис от видеото може да видите ТУК!

Водещи новини

Още новини