Тренчев: Преди 3 години посъветвах Борисов да махне този боклук Дянков

share

Отваря се фронт за работа на мои колеги, със специалност, която се учи във втори курс в Медицинска академия и се практикува на Четвърти километър, каза в студиото на ТВ7 Константин Тренчев след събитията от последните дни в парламента.

Според него, не е нормално да има такива караници и нападки при условие, че икономическите и социалните проблеми в страната са огромни, пише petel.bg. Само хора с психични отклонения няма да реагират адекватно на трудното положение на хората в страната след протестите преди три месеца и отново да изкарат недоволството на улицата, допълни синдикалистът.

Ако хората в Народното събрание я подкарат по старому, трябва да се сърдят на себе си, продължи лидерът на КТ “Подкрепа”. Той даде съвет на политиците да не допускат системни проблеми които удрят всички в страната – например цените на тока или размера на пенсиите. “Преди три години посъветвах Борисов да махне този боклук Дянков, който не виждаше хората зад цифрите и подлъга премиера, който му вярваше и затова стигна до тук”, уточни Тренчев.

За мен голямата заплаха пред новото правителство е да не разпарцелират нещата, както беше по времето на Тройната коалиция, защото в България има много мераклии за началници, смята лидерът на "Подкрепа". Той обясни това с факта, че чрез политиката можеш да материализираш властта много бързо и да забогатееш. А това може да провали правителството на Орешарски.

Водещи новини

Още новини