Младежкото БСП стяга куклено шоу за изборите

share

Шаржове на Бойко Борисов, министрите и ключовите му депутати ще са част от предизборната кампания на БСП. Куклите са с почти човешки ръст и с тях младежите в БСП ще правят уличен театър. Комсомолците щели да разиграват сценки с участието на Бойко, Симеон Дянков, Цветан Цветанов и Цецка Цачева, информира Стандарт.

"Уважавам и ценя Станка Златева, както и всеки български спортист, но изборите не са конкурс по красота и атлетизъм". Така Сергей Станишев коментира номинацията на шампионката по борба за листата на ГЕРБ в Сливен. Бившите управници ще се постараят максимално да скрият на втори план виновниците за разрухата, допълни Станишев. БСП щяло да отговори с листи от авторитетни експерти с ясна гражданска позиция. 

Утре и вдругиден соцлидерът ще проведе срещи с областните шефове на БСП за депутатските места. Остават ли Румен Петков и Румен Овчаров в списъците бе тема номер 1 на "Позитано" 20. За да защитят шефа си Овчаров, 19-те соцорганизации в София щели единодушно да го номинират в събота. Самият Овчаров повтаря от дни, че няма да остане на инат в политиката.

Водещи новини

Още новини