МВР: Знаем кой стои зад бомбите

Булфото
share

Това заяви пред журналисти в парламента вътрешният министър Цветан Цветанов, който ще присъства на заседание на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ.


Според Цветанов, има и цялостна идентичност между взривовете днес пред централата на РЗС и офиса на ДСБ, и взрива през вестник „Галерия” през февруари тази година.


„Някои среди от организираната престъпност, покривайки се зад политически инциденти, се опитват да дестабилизират страната и това просто няма да се получи”, коментира вътрешният министър. По думите му, това е и стилът и методът на онези, които все още се смятат за недосегаеми. „Колегите работят много усилено и рано или късно те ще бъдат наказани”, добави министър Цветан Цветанов.

Служителите на МВР предполагат какъв може да е мотивът за двата взрива, както и кой стои зад тях, заяви  Цветанов.

„Оперативната работа и всичко, свързано с конкретната работа по задържането на определени лица, трябва да има някакви доказателства и конкретни улики. Към настоящия момент имаме само предположения”, каза още министърът за упреците на опозицията, че МВР не е установило извършителя на взрива пред вестник „Галерия”.

Водещи новини

Още новини