ГЕРБ: И най-бездарният ни представител е за предпочитане пред кресливите опоненти

  • 19 юли 2011 15:03

  • 1491
  • 16
ГЕРБ: И най-бездарният ни представител е за предпочитане пред кресливите опоненти
©

Осъждаме и скандалният модел, по който очевидно тръгва предизборната кампания.

Не на последно място категорично се противопоставяме срещу такъв тип провокации – да боравиш не с аргументи, а със взривове, да привличаш внимание с бомби, а не с думи.

Сценарият се повтаря - за пореден път ъндърграунда се коалира. Можем само да предполагаме кои са неговите партньори, но в едно сме убедени и то е че те не успяха да пробият нито един от представителите както на правителството, така и на парламентарната група. Следователно потърсиха съдружие с опонентите ни. А много им се искаше корупционният модел от годините на прехода да продължи. Да, обаче тази практика се провали, свърши периода на платените изпълнители от държавата и това естествено доведе до следващия им ход – подхвърлят бомби, флашки, окачват билбордове, кресливо подвикват и зверски се измъчват, че отново не успяват да ни извадят от равновесие.

Затова нека сме наясно, няма да допуснем страха и еманацията на беззаконието от предходните управления, да триумфира в държавата. Ще продължим да управляваме в хигиена и безкомпромисност срещу тази криминална (мафиотска) симбиоза, която се опитва да възстанови порочните модели от миналото.

За нас е напълно недопустимо българските граждани и тяхната сигурност, да стават заложници на няколко жалки политически образи и техните спонсори от подземния свят. Не подхвърлянето на бомбички, а правенето на реални политики за хората е ключът за осигуряването на присъствие в българската политика и одобрение сред гражданите.
За никой логичен човек, не е тайна, че двата инцидента не са проста случайност - те са поредната целенасочена атака срещу вътрешния министър и правителството на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Колко трябва да си лабилен, за да твърдиш, че управляващите имат интерес от подобен род инциденти и колко слаб стратег трябва да си, за да си повториш ходовете?
В дните, когато министърът на вътрешните работи провежда една тежка за всички политика на стабилизиране на страната и на остро противопоставяне с организираната престъпност, слаби политически стратези, но добре обучени силоваци, очевидно експерти по взривове с политически амбиции, се опитват да плашат с дим и пушилка! Явен е страхът им от собственото им минало и настояще. А все по – явна става и зависимостта им – уморително е да си зависим.

Късогледи ли сте или нещо друго? Нима не е повече от ясно кой има политическа изгода от това?

Втората половина на българския преход роди формулата на политическите търговци - че дори и най-бездарния ни представител е сто пъти за предпочитане пред кресливите, политически късогледи и корумпирани опоненти. ГЕРБ постави едно санитарно условие за успешно управление – честността и сме сигурни, че тя ще гарантира пълния ни мандат. Няма да оставим управленито на автопилот. Защото нас ни е грижа, защото гледаме по надалеч от едни или други избори.

Видяхме вашия спектакъл - в първо действие НДСВ провали мандата на БСП, но великодушно ги покани на власт воглаве с премиер при своя. Във второ – обидената БСП постави условия. В трето действие двете партии се събираха под крилото на третата сила ДПС. Всъщност тази сила помним се коалира и с господин Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -. И до какво доведе това - до политическа нестабилност и срив на моралния авторитет на лидерите и на четирите политически сили. Вие господа, помогнахте на уродливи формации и съмнителни типове да прекрачват прага на този парламент. И днес да говорите за стабилност е политически цинично.

Ясно ни е, че страдате за тлъстите парчета власт, каквито нито една от четирите партии няма да има при каквато и да е следваща конфигурация.

Ако Ви оставим обаче, ще застрашите и другото санитарно условие за успешно управление - отговорността. Защото дори на автопилот при толкова много, подозрителни и готови във всеки момент да се изритат един друг зад борда пилоти, какво ще стане с държавата?

Така че политиката на автопилот не е лесна работа - първо трябва да умееш да си осигуриш условия за автопилотиране. Но това явно го могат само политици по призвание, а не просто трето поколение партийни секретари, номенклатурчици и политически босове. Затова недейте така истерично да плашите и не заигравайте политиката с престъпността. А на тези, които си избраха за играчка бомбите и взривовете, още повече да внимават, защото ще взривят и себе си накрая!

ПГ на ПП ГЕРБ не може да остави тези факти без остра политическа реакция и да не призове за бързи действия от страна на всички държавни институции, за да се потвърди, че такива хора нямат място в правова държава. Целта е ясна, но модела ви е сбъркан и никой няма да ви оправдае.


 

Последвайте канала на

Десислава Станева
1491 16

Свързани новини

Коментари 16

Добави коментар
Дея Кирилова

2011.07.24 | 20:53

11
Какво да разбираме под "санитарно условие за успешно управление"? Дали това ,че всички неодобряващи днешното управление трябва да изчезнем от държавата за да не дразним премиера.
Българан

2011.07.24 | 21:32

16
Ами то си е посочено какво е и какво означава. На теб май не ти изнася и това го разбираме. Но комунизмът явно си отива. Това сочат жалките му напъни да помени нещата. На нас вече ни писна да търпим комунизма с всичките му разноцветни овчи кожи. Скоро ще пеем пак "Комунизмът си отиде, спете спокойно деца." И този път ще е наистина защото няма да ги има и сини и червени и прочее изедници.

2011.07.24 | 20:52

9
Не, само редовно да си миете кофите, та да не го боли главата (сещате се коя) на Станишката. Ми много нечистоплътни станахте червените курви.
АЗ

2011.07.24 | 20:51

4
ВСИЧКИ УПРАВЛЕНИЯ ДО СЕГА БЯХА ВРЕДНИ.ТОВА Е ОПСНО!!!ГОСПОД ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

2011.07.24 | 20:56

15
опасен си ти и всички тъпоумници като теб
д

2011.07.24 | 20:55

14
пикая на глупашката ви декларация в стил сълзлив роман. ПОДАВАЙТЕ СИ ОСТАВКАТА БОКЛУЦИ И ПРЕКРАТЕТЕ ПРОДАЖБАТА НА БЕЗЦЕННА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ НА ЧУЖДИ ЛИЦА И ФИРМИ. НАРОДА СКОРО ЩЕ ВИ ШИБА СВИРЕПО УРОДИ
маргарита Георгиева

2011.07.24 | 20:54

13
Партийни секретари има във всички партии. Номенклатурчиците в ГЕРБ днес са повече отколкото в другите партии.Те се самоназначават и изхвърлят всички които са им неудобни. Политическите босове на този етап с лопата да ги ринеш сред днешните управляващи. А какво да правим всички ние ,които не сме ГЕРБ?

2011.07.24 | 20:52

8
Ами знаем, че хуй хващате, ама работа не, но пак ще ви посъветваме, започвайте да бачкате, на село в града по магистралите, няма значение. Ами то и зъбите ви се изкривиха от това непрекъснато смучене от централа на централа и от изучаването от близо на цитираните от вас скъпи червени партийни функционери.

2011.07.24 | 20:54

12
То се вижда че някои партийки потъват, ако ще нитроглицерин в гъза да си инжектират няма да се променят нещата за тях към по-добре!
Трифон Димитров

2011.07.24 | 20:53

10
А бе,към кого е отправено това обръщение, на кого модела е сбъркан,кой няма да бъде оправдан,за кого ще останат тлъстите парчета власт,кой изпада в истерия,кои сте вие дето ще ни спасявате като народ и държава. Ние това вече сме го чували и патили. След като не показвате нищо ново ,вече си отивайте.
fgj

2011.07.24 | 20:52

7
Горещината явно ми е размекнала мозъка.Като чета горните редове си мисля , че и на тези които говорят тези думи също им се еразмекнал мозъка.Или по точно не се е размекнал, а те така си мислят и говорят защото смятата , че са безгрешни и богопомазани.Нима са забравили откъде са тръгнали или чавка им е изпила мозъка.Защо забравяте , че тези които са ви избрали , те ще ви изринат от постовете.

2011.07.24 | 20:52

6
Бягай да пиеш студена вода и хапчета ако са ти приписани, ще се съвземеш.

2011.07.24 | 20:51

5
След като най-способните ГЕРБери - Калина Илиева, Румяна Желева, самият ББ, се осраха така, просто умът ми не може да побере какво ще представлява "най-бездарният" им представител
АЗ

2011.07.24 | 20:51

3
МИСЛИХ,ЧЕ ТЪПИЯТ БОЛШЕВИЗЪМ Е ЗАМИНАЛ В ИСТОРИТА.ИМАМЕ ТЪПИ УПРАВНИЦИ И МАЙ ОЩЕ ПО-ТЪП НАРОД КОЙТО ИМ ВЯРВА. АМИ КАТО НЯМАТЕ АКЪЛ ДА МИСЛИТЕ ПОВЪРВАЙТЕ НА ХЛАДИЛНИЦИТЕ. ЗА ДРУГОТО ДА НЕ ГОВОРИМ. УЖАС! НО ЗА ТОВА Е ВИНОВНА ... бАТЕ БОЙКО Е ВЕЛИК.Играе на пиленце, кебапчета и ...още кава ли не простотия. НАРОДЕ???Познато ли ви е?

2011.07.24 | 20:51

1
Ако Луканов, Ф.Д., Виденов, Костов, Цара, Станишев си бяха гледали работата на половина, а не да крадат и роят червените "кръгове", сега щеше да си най малкото в Гърция и да си разхлаждаш дъртата вулва, а не да стоиш пред компютъра и за жълти стотинки, да "духаш" на червени кавали и да си измъчваш бедната кофелница, какво и с какви букви да напишеш и дали вече на такъв си свирила, че и нас да питаш дали ни е познато.

2011.07.24 | 20:51

2
От тях има ли някой, който да не е бездарник. Като започнеш от главата им, та свършиш до последния. Добре са освиркали членовете на герб в Благоевград Цвъцко. Вече и те се събуждат.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини