Цветан Цветанов: Няма да се съобразявам с ултиматума на Костов!

  • 20 юли 2011 08:30

  • 2111
  • 2
Цветан Цветанов: Няма да се съобразявам с ултиматума на Костов!
©

При едно разследване за подготовката и извършването на двете взривчета, които се случиха пред РЗС и ДСБ ултиматуми са недопустими. Това заяви вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа в предаването „БОдилник” по ТВ 7.

Вчера от ДСБ поставиха 24 часов ултиматум за разкриване на атентаторите взривили партийните офиси на ДСБ и РЗС. Искам да върна Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - към взрива пред неговия дом, когато нямаше нищо, което да даде възможност той да бъде разкрит. Това са поредни опити на някои да се реанимират или да влязат в политиката, категоричен е Цветанов. Според него, тези взривове не дават реална картина в борбата с организираната престъпност. Той беше категоричен, че няма да бъде позволено връщане на статуквото или на тези, които смятат, че могат по този начин да провокират напрежение в обществото.

„В началото на мандата на това правителство ние много ясно заявихме политическа воля за борба с организираната престъпност и разпорежданията ,които са дадени, са за привеждане в известност на целия криминален контингент и на всички лидери на мафията. Никой не си помисляше да посегне на лицата, които извършваха престъпления и вече бяха се впили в държавното управление било със силови методи, било с изнудване, рекет и други”, каза още той.

Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна потъпка пагона и премина на другата страна на барикадата и затова не беше допуснат на честването на полицейското сержантско училище в Пазарджик. Присъствието му на срещата със Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи не е проблем, тъй като Трактора дълги години представляваше Съюза за стопанска инициатива, категоричен е Цветанов.

Последвайте канала на

Novini.bg
2111 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Милан

2011.07.28 | 18:36

2
Така де,Браво!
х

2011.07.28 | 18:36

1
палячо ти каъв мазен боклук си - знам че постоянно ти се пикае - е скоро ше напълниш гащите. народа ще те шиба педалче

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини