Сидеров: Президентът да не би да е извънземно

share

Сега протестите трябва да са насочени към президента. Аз не вярвам, че той ще се префасонира като качества и характер за българските интереси. Той и няма да ревизира кабинета на ГЕРБ. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия лидерът на партия Атака Волен Сидеров.

По думите му Плевнелиев е пионка на Борисов и Цветанов. "Той трябва да се вслуша в исканията на хората, той да не би да е извънземен, човек е", заяви Сидеров. Според него правителството е управлявало с купени депутати, което е уникална корупция.

Сидеров беше категоричен, че партията му няма да отиде на днешните консултации при президента. "Не вярвам, че президентът ще сформира служебно правителство, което да организира честни предсрочни избори и да ревизира управлението на ГЕРБ”, заяви той.

Сидеров призова протестиращите срещу монополите и мизерията в цялата страна да не престават да излизат на улицата. Той отново заяви готовността си да предложи на хората от улицата да съставят служебен кабинет, ако мандатът стигне до неговата партия.

Водещи новини

Още новини