Ани Цолова и Виктор Николаев вбесиха Лютви Местан

share

"Протестите продължават, защото няма кой да реши проблемите в страната", заяви в ефира на БТВ лидерът на ДПС Лютви Местан.

По думите му, сега всичко е в ръцете на Росен Плевнелиев. "В зависимост от това какъв служебен кабинет Плевнелиев ще състави, ще се види дали той е още под сянката на Бойко Борисов и ГЕРБ", заяви Местан.

Лидерът на ДПС призна, че задачата на Росен Плевнелиев е сложна, но поясни, че точно затова той е президент.

"Аз не мога да подмина дълга си и да благодаря на стотиците хиляди симпатизанти и членове на ДПС за гражданската им зрялост", заяви Местан и добави, че точно те не са сред протестиращите. Той поясни, че не иска да слага разделителна линия между хората в България.

"Допуснахме да има пропаст между политиците и гражданите. Тази пропаст нарасна при управлението на Бойко Борисов", каза Лютви Местан.

"Следващото правителство трябва да задейства нови механизми за управление, които да включат гражданите в управлението на страната", добави лидерът на ДПС.

Водещите на извънредното предаване на БТВ Ани Цолова и Виктор Николаев  обаче ядосаха Местан, защото освен, че искаха да го прекъснат за втори път с пряко включване от протестите, а и Цолова го попита дали изобщо някой го разбира какво говори. 

"Държите се скандално", каза им Местан.

Водещи новини

Още новини