Депутат от ГЕРБ: Борисов постъпи държавнически и отговорно

  • 20 февруари 2013 14:25

  • 1270
  • 3
Депутат от ГЕРБ: Борисов постъпи държавнически и отговорно
©

Премиерът Борисов е един истински държавник, се казва в коментар на народната представителка и областен координатор на ГЕРБ в Сливен Десислава ТаневаДесислава ТаневаДесислава Танева е родена на 9 юни 1972 г. в град Сливен. През 1990 г. завършва ПМГ "Добри, разпространен от пресцентъра на местната организация.

Танева определи решението на министър-председателя Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да подаде оставка като държавническо и изключително отговорно. Тя допълни, че само човек с чест и достойнство е способен да вземе това важно решение, за да предотврати ескалация на напрежението и спре усилените опити да се дестабилизира държавата. По думите на Танева Борисов е доказал, че милее за народа си и се е съобразил с неговата воля. Според нея това е действие на политик от нов тип за България - неподвластен на интриги и лицемерие.

За всички български граждани стана ясно, че събитията през последните седмици са умело режисирани от майсторите на манипулацията, които се стремят към власт на всяка цена, готови да жертват социалния мир заради техните собствени политически интереси, се посочва още в прессъобщението. Според Танева справедливият протест на гражданите срещу натрупаните през годините проблеми е употребен от политическите сили и използван за реализацията на сценарий за провокации и насилие. Танева смята, че сценарият се дължи на големия страх на БСП, ДПС и на всички останали противници на управлението, че ГЕРБ ще продължи да ги изобличава и да намалява шансовете им да влязат отново във властта.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1270 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.02.20 | 21:50

3
"Бойко Борисов: За мен е изгодно да подам оставка веднага, но няма да го направя!"...К`во стаа бре?!

2013.02.20 | 21:50

1
ДРУГАРИ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БСП!!!САМО ТАМ НИ Е СПАСЕНИЕТО.ТЕ ЗНАЯТ КАК ДА СЕ НАПРАВИ ТАКА ЧЕ НАРОДА ДА НЕ ГЛАДУВА И ДА ИМА ЗА ВСЕКИГО ПО ВСИЧКО.НЕКА ВСИЧКИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА БСП И ДА ИМ ДАДЕМ ПЪЛНАТА ВЛАСТ ЗА ДА МОГАТ ДА УПРАВЛЯВАТ САМИ БЕЗ ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ.

2013.02.20 | 21:50

2
АЙДЕ ОБРАТНО ВЪВ ЛУДНИЦАТА

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини