Анализаторът Георги Харизанов: Престъпната лудост започва да приключва

бнт
share

Коментари на известния политически анализатор Георги Харизанов по повод на скандалите в обществото, които се вихрят не само у нас, за яловите не научни амбиции относно промяна на биологичния пол. Георги Харизанов е един от основателите на Института за дясна политика и бивш изпълнителен директор на тв „Европа”.

Престъпната лудост започва да приключва.

ASPS обявиха, че няма никакъв медицински консенсус относно нуждата и методите за “утвърждаване на пола” на малолетни и непълнолетни.

Защо е необходимо изобщо да го пишат, ще си кажете, и то не доброволно като позиция, а само като отговор на изрично запитване от The Mahnattan Institute?

Защото само

за миналата година и само по данни на затрахователните компании над 1000 американски малолетни /над 5000 от 2017 насам/ са били кастрирани и осакатени завинаги.

Колко още такива операции са платени кеш - един Господ знае. Да не говорим, че много разследвания показват склонността на болници да “крият” подобни операции зад други кодове и имена.

От 2017 година досега, пак по данни само на застрахователите, над 50 момичета на възраст под 13 години са се подложили на двойна мастектомия.

Изрязване на гърдите. Момичета на под 13 години.

Новият тренд пък, забележете, изразяващ се в “нон-байнъри” операции е довел до 480 двойни мастектомии на малолетни момичета само за 2023 година. Момичета, които искат по-момчешко тяло без да премахват женските си полови органи.

Деца, които нямат право да си купят една бира от магазина, да карат кола или да идат на дискотека без родител, взимат решение да си изрежат половите органи или половите белези. Решение, натресено им от джендър-пропагандата и джендър-афърминг индустрията.

Цялата тази антихуманна гадост, от която д-р Менгеле би избягал с писъци, беше наложена от левундерите под някакъв “консенсус”, против който никой не смееше да мъцне. Кой - защото печели купища пари, кой - за да не го погне лявата кенсъл сган.

Е, ледът се пропука.

Над 11,000 пластични хирурзи, обединени в ASPS, не желаят да бъдат намесвани в никакъв консенсус.

И е само въпрос на време тази гадост да бъде прекратена и законово.

С пореден “анти-LGBTQ” закон, както веднага ще бъде наречен от розовия планктон.

Точно така.

******************************************************************************************

Здравейте, Асоциация на европейските журналисти - България, пак съм аз.

В разследването и публикациите на вашия американски колега - многократно награждаваният журналист и писател Майкъл Шаленбергер, ясно са описани с документи и факти престъпните шарлатанство и печалбарство на така наречената “джендър афърминг” индустрия.

Приложените документи разкриват ужасяващи и неприятни дори за четене факти - джендър грижа без информирано съгласие, пълно непознаване на трайните последици от страна на кастрираните малолетни и родителите им, напълно осъзнато и умишлено нанасяне на вреди от страна на хирурзи и прочее.

Но думата ми е за друго.

Вашият американски колега Майкъл Шаленбергер твърди следното:

“Документите разкриват, че, въпреки десетилетия на операции и лекарства, няма нищо каквото и да било научно в така наречената джендър медицина”.

Та отново искам да ви призова да опровергаете вашия американски колега и да го заковете, информирайки всички ни коя е науката, дефинираща и доказваща джендъра, цис-джендъра, трансджендъра и нонбайнарито.

И как научно да докажем дали едно малолетно дете е със сбъркан джендър и следва да му бъдат направени двойна мастектомия и кастрация.

Оставам в усмихнато очакване на несъмнените ви знания и експертиза, изцяло позоваващи се на науката, а не на някакви идеологически левичарски мозъчни буламачи.

Линк от статията за WPATH.

Водещи новини

Още новини