Хекимян: Мнимата "Промяна" не доведе до никаква промяна

Фейсбук/Антон Хекимян
share

"През последните две години и половина станахме свидетели на спиране на работата в държавата", пише във Фейксбук кандидатът за кмет на София Антон Хекимян.

"Мнимата "Промяна" не доведе до никаква промяна, доведе до застой, доведе до дърпане на ръчната спирачка. Чухме много обещания за милиарди, които ще влизат в хазната от Кирил Петков, от Асен Василев.

От тях чухме и за строителството на мостове, тунели – нищо от това не се случи. Ние не искаме обещанията за София да не се случат. Искаме да сме спирачка срещу тази катастрофа. Защото, ако нещо остана да работи в държавата през последните две години и половина, това са общините, това е Столична община.

Петков и Василев наказваха гражданите, опитвайки се да накажат г-жа Фандъкова и ГЕРБ, спирайки метрото, спирайки плана за канализация по ПВУ, с предложението да се вдигне цената на билетите и да бъде разреден градският транспорт във време, в което имаше COVID, транспортът беше под риск въобще да спре да работи, цените на тока и на газа бяха много високи и те не искаха да помогнат. Включително и в Народното събрание не искаха да помогнат. С решенията, които взе ГЕРБ в Народното събрание, но не с подкрепата на „Продължаваме промяната“ и БСП, беше дофинансиран сектор Транспорт в столицата. Това разказваме на хората по време на тази кампания и смятам, че те виждат в мен човекът, който може да свърши започнатото", казва в интервю за агенция БГНЕС Хекимян.

 

Хекимян: Планираме закупуването на още 63 нови трамвайни мотриси и обновяване на трамвайни трасета

Водещи новини

Още новини