Джъстин Тимбърлейк продава имението си

  • 02 юли 2024 11:11

  • 1747
  • 0
Джъстин Тимбърлейк продава имението си
© Getty Images, архив

Джъстин Тимбърлейк продава имението си в Нешвил. То е предложено за 8 млн. долара и се намира на няколко часа от родния му Мемфис, информира Daily Mail.

Според изданието, новият собственик ще се радва на известни съседи, тъй като в района къщи имат Никол Кидман, Кийт Ърбан и Фейт Хил.

На този етап не е ясно какво е накарало Тимбърлейк да пусне имота на пазара и дали той и съпругата му - актрисата Джесика Бийл, търсят нов в родния му щат.

Това не е и първия път, в който Джей Ти се разделя с къща. Двамата с жена му са известни и с това, че предпочитат да отглеждат децата си далеч от светлините на прожекторите. "И двамата предпочитат живота в провинцията. Това е чудесно, защото имат толкова много пространство и свобода", споделя близък до семейството пред таблоида.

Арестуваха Джъстин Тимбърлейк

Продажбата на имота се случва малко след като Джъстин бе арестуван след шофиране в нетрезво състояние, пише dir.bg. 

Припомняме, че наскоро в Ню Йорк певецът наруши правилата на пътя и премина през знак стоп без да спре, което даде още една причина за задържането му. На този етап са му повдигнати две обвинения - за преминаване през знак стоп и неспазване на лентата за движение и едно обвинение за употреба на алкохол и шофиране след това.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
1747 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини