Хекимян към собственици на домашни любимци: Ще направим места за игри и разходки на кучета, които да са сигурни и добре поддържани

  • 24 октомври 2023 12:31

  • 2418
  • 3
Хекимян към собственици на домашни любимци: Ще направим места за игри и разходки на кучета, които да са сигурни и добре поддържани
© Фейсбук
Слушай новината Слушай новината

Места за игри и разходки на кучета, които да са сигурни и добре поддържани е ангажиментът, който поех при срещата ми със собственици на домашни любимци.

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1155

Това написа на страницата си във Фейсбук кандидатът за кмет на София от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Антон ХекимянАнтон ХекимянАнтон Хекимян е български журналист от арменски произход, директор „Новини, актуални. Ето какво още сподели той:

"В София вече има обособени над 50 кучешки площадки, които трябва да поддържаме и да продължим да развиваме. 

Хекимян: Над 140 декара нови паркове - това е нашият ангажимент за следващите 4 години

През последните няколко дни получих сигнали за дейността на приютите за бездомни кучета, които се ангажирам да проверя. Длъжни сме да осигурим нормални условия за бездомните кучета в общинските приюти. Информирах представителите на сдружение ,,Мечо и приятели”, че ще продължим със силни кампании за осиновяването им, защото намиране на дом е най-доброто за тях.

Отношението към животните в едно общество е много точен показател за зрялост и човещина.

#РаботимЗаСофия 76". 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2418 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Ясен Илиев

2023.10.26 | 11:35

3
Това е дискриминация! Ще сезирам БХК! Площадките трябва да са за домашни любимци, а не само за кучета. Дискриминирате мене и моя домашен любимец да не може да ползваме тези съоръжения!
Нормално то този педал

2023.10.24 | 13:01

2
където прилича на очилат плъх , да си комуникира с животни
ГНУСЕН ЛГБТ ПЛЪХ Т Р О Л

2023.10.24 | 12:57

1
МАРШ КЪМ СТАРА ЗАГОРА, ОТ БЕДЕЧКА И ЕДНО ДЪРВО НЕ ОСТАНА НЕОТСЕЧЕНО, ЧАКАТ ТЕ ТАМ СЕЛСКИ ПОМИЯР ТЪП.

Добави коментар

Водещи новини