Районната кметица помела две деца: Не бях аз!

share

Павлинка Кацарова категорично отрича да е блъскала деца. По думите й около 18 часа снощи на излизане от паркинга на кметството в район „Южен" е била засечена от автобус на градския транспорт, при което рязко е набила спирачки и е качила едната гума на тротоара до спирката.

Там е имало 2 момичета на около 12 години, които обаче тя не е блъснала, а е спряла пред тях. Попитала ги как са и дали са уплашени и след като се е уверила, че са добре е извикала шофьора си, който е закарал на среща с граждани, предаде Дарик радио.

2 часа по-късно ми се обадиха от полицията и ме повикаха, тъй като имало оплакване, че съм блъснала двете момичета, обясни още Кацарова. Когато отидох там, веднага оспорих акта, който вече ми беше написан и съм изложила версията си на полицаите. Готова съм да се явя и на детектор на лъжата, ако се налага и категорично ще обжалвам наложения ми акт, категорична бе кметицата.

Кметът Иван Тотев заяви, че вярва на Кацарова. Това, което мога да кажа е, че версията на децата се разминава с тази на кметицата. Не мога да съм сигурен дали лъжат, но е факт, че няма никакъв официален документ, че те са наранени по някакъв начин, допълни Тоте

Водещи новини

Още новини