Километрични задръствания се образуваха край Ракитница

Булфото архив
share

Километрични задръствания и в двете посоки се образуваха по обходния път на участъка в ремонт на магистрала „Тракия“ в района на старозагорското село Ракитница.

Причината е катастрофирал камион в района на отбивката за село Яздач. Няма данни за сериозно пострадали, предаде БНР.

Верижна катастрофа край Стара Загора

Трафикът в посока Бургас е натоварен, колоните от автомобили започват още след изхода на магистралата на пътен възел Чирпан-изток край село Свобода. Километрични са вече и колоните от автомобили и в посока София. Затруднено е и движението в района на околовръстния път на Стара Загора.

Край кв. Кольо Ганчев са се запалили ниви, заради задимяване автомобилите се движат с ниска скорост има и пътни патрули на полицията. Огънят вече е локализиран. Три екипа на пожарната са на място. Изгорели са около 45 дка с пшеница и 11 дка овощни градини.

От Пътна полиция съветват шофьорите да не предприемат рискови изпреварвания и при възможност да използват алтернативни маршрути през Подбалканския път или през магистрала "Марица" и Димитровград. Заради катастрофа е затруднено и движението по бул. "Патриарх Евтимий" на кръстовището с ул. "Индустриална".

Водещи новини

Още новини