Водещите новини! От ГЕРБ видяха как Божков влиза в държавната администрация

Булфото (архив)
share

*** Водещите новини за деня на 15 май ***

Важно е гражданите да видят служебния кабинет и първите му действия, заяви Даниел Митов, заместник-председател на ГЕРБ, в предаването "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ.

Първото действие е уволнението на главния свидетел срещу съветника на президента Пламен Узунов от МВР, след това назначението на жена, която е не просто основател на партията на Васил Божков, а и член на ръководството, отбеляза Митов.

Даниел Митов видя как Божков добива позиции в администрацията чрез президента

***

Следващото правителство отново ще е фрагментирано. Пак няма да има възможност за съставяне на кабинет. Едно следващо правителство трябва да бъде излъчено на базата на един национален консенсус. Това заяви лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов в ефира на бТВ.

Каракачанов с прогноза какво ще е следващото правителство

***

Социологът Кольо Колев прогнозира, че ГЕРБ ще спечели следващите избори с още по-нисък резултат и определи като напълно възможно ВМРО, "Българско лято" или "Възраждане" също да намерят място в НС.

Социолог: ГЕРБ ще спечели следващите избори с още по-нисък резултат

***

Новите случаи на коронавирус у нас за изминалото денонощие са 518 при направени 14 126 теста, показват данните от Единния информационен портал.

Спад в новите случаи на COVID-19 у нас за последните 24 часа

***

Григор Димитров е в Хасково заедно с приятелката си Лолита Османова. Най-добрият ни тенисист в момента тренира на тенискортовете на Кенана, задно с баща си Димитър Господинов.

Гришо и Лолита на гости в Хасково

Водещи новини

Още новини