Йорданка Фандъкова: Нека Бог да пази София, честит празник!

Novini.bg
share

С децата ни София расте, но не  старее. Честит празник и нека Бог да пази града ни. Това заяви столичният кмет Йорданка Фандъкова по време на Тържествен водосвет и официална церемония по издигане знамето на София по повод празника на столицата.

"Честит празник на вярата, на надеждата, на любовта. Честит празник на мъдростта, която ни помага да разграничим доброто от злото, правдивото от грешното. Най-голямото богатство сте вие - нейните хора, които работите, обичате, създавате и оставате тук. Вие я правите град на радост и любов, град на щастие и на надежда. Вие я правите дом. Благодаря ви за доверието и за подкрепата, те дават смисъла на всяко усилие, зарядът на всяка кауза и смелостта за всяко решение. Приемете моите огромни благодарности!", каза още тя.

На церемонията орисъстваха : вицепрезидентът Илияна Йотова, Негово светейшество Българският патриарх и Софийски митрополит Неофит, омбудсманът Диана Ковачета На място за депутати, общински съветници и общественици. Официалната церемония уважи и началникът на Военна академия "Г. С. Раковски" ген.-майор Груди Ангелов. Церемонията събра стотици жители на столицата, а настроението бе приповдигнато. За спокойствието и безопасността на гражданите полицейското присъствие в района е засилено.

Водещи новини

Още новини