Скандално! Педофил към дете: Ще ти направя бебе!

share

"Искаше да ми направи бебе. Събличаше се пред мен, говореше глупости и пускаше глупости по телевизора". Това разказа пред Нова телевизия 9-годишната Борислава Димова.

Детето разказа за извращенията, на които било подложено от 76-годишния майстор – дюлгерин Драгомир Иванов. Той бе арестуван на 21 февруари вечерта, след като срещу него са събрани доказателства и сигнали за това, че блудствал с непълнолетни деца. Възрастният мъж превърнал дома си в сексвертеп. Той е с мярка за неотклонение “задържане под стража” за 24 часа.

Старецът е режисирал секссцени с малолетни и непълнолетни деца, които се обучават в основното училище в Кочериново. Децата са на възраст между 9 и 12 години.

Двете сестрички Йорданка на 11 г. и Борислава разказаха, че са били в дома на стареца. Там той им говорил “глупости”, събличал се гол пред тях и им пускал порно филми. Оказа се, че двете деца, които са от социално слабо семейство, са получавали от стареца педофил пари – най-често по левче, но понякога и по повече.

Децата се оплакали на родителите си, които пък сезирали държавните институции.

В предаването се включи и 76 – годишният Драгомир Иванов. "Имам обяснения в полицията, това е. Вие не говорите истината. Аз съм чист пред Бога", каза старецът. След думите му, двете сестрички започнаха да му крещят, че е “най-големият и най – долен лъжец”. "Не вие срам да говорите такива неща", каза дядото педофил, след което се скри в къщата си в Кочериново.

Водещи новини

Още новини