Утре спират водата в някои части на столицата

Pixabay
share

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 7 ноември. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството. 

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Зорница“ в с. Волуяк се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Зорница“ от ул. „Малина“ до Гара Волуяк, ул. „Минзухар“, ул. „Свобода“ № 44, 46 и 48, ул. 50, ул. 41, ул. „Лозичка“, ул. „Котешка стъпка“, ул. „Детелина“, кв. „Гара Волуяк“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Зорница“ ъгъла с ул. 50.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Вардар“ в жк. „Красна поляна“ 1 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: локално платно на бул. „Александър Стамболийски“ от ул. „Проф. Вайганд“ до бул. „Вардар“; бул. „Вардар“ от бул. „Александър Стамболийски“ до бл. 137Б и блок 137Б. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: Локално платно на бул. „Александър Стамболийски“ пред бл. 2.

Във връзка с подмяна на спирателни кранове и пожарен хидрант на ул. „Чавдар войвода“ в с. Световрачене се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „3-ти март“, ул. „Миладин Цветков“, ул. „Поляната“, ул. „Черковна“, ул. „Чавдар войвода“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Пробуда“ ъгъла с ул. „Искър“.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Здравец“ в с. Кътина се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Езеро“, ул. „Пирамидите“, ул. „Сини вир“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Езеро“ ъгъла с ул. „Сливница“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 202 вилна зона „Малинова долина“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. 192, ул. 193, ул. 194, ул. 195, ул. 196, ул. 197 и ул. 198, ул. 201, ул. 202 и ул. 203. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 196 ъгъла с ул. 195.

Във връзка с извършване на стоително-монтажни работи на бул. „Витоша“ се налага спиране на водоподаването от 10:30 до 15:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. "Витоша“ от ул. „Позитано“ до бул. „Тодор Александров“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул.“ Александър Стамболийски“ ъгъла с бул. „Витоша“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Водещи новини

Още новини