Част от столицата остава без вода

  • 05 ноември 2018 14:22

  • 496
  • 0
Част от столицата остава без вода
© Pixabay

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата утре. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Тракийска могила", в с. Световрачене, се налага спиране на водоподаването от 09.30 до 14.00 ч. на живеещите в района на ул. "Войнешки път", ул. "Железопътна", ул. "Пирин", ул. "3-ти март", ул. "Миладин Цветков", ул. "Поляната", ул. "Лесновска река", ул. "Чавдар войвода".

Заради подмяна на спирателен кран на ул. "Булина ливада", в жк. "Западен парк", се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 16.00 ч. на живеещите в района на ул. "Зли дол", по ул. "Булина ливада" от бул. "Александър Стамболийски" до ул. "Братин дол", на ул. "Суходолска" от ул. "Булина ливада" до бул. "Вардар".

Поради подмяна на спирателни кранове на ул. "Лесопарк", в с. Негован, се налага спиране на водоподаването от 09.30 до 19.30 ч. на живеещите в района на ул. "Врачанска", ул. "Извора", ул. "Иван Грозданов", ул. "Васил Левски".

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. "Цар Борис III", в с. Казичене, се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 16.00 ч. на живеещите в района на ул. "Прогрес", по ул." Цар Борис III" от ул. "Васил Левски" до ул. "Троянов път".

Превключване на уличен водопровод на ул. "Опълченец", във вилна зона "Горна баня", е причината за спиране на водоподаването от 09.00 до 20.00 ч. на живеещите на ул. "Полет" и ул. "Люлинска котловина" от 1 до 9.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода" ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска.

Последвайте канала на

Веселина Спасова
496 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини