Страхотна новина! Изследванията на Иво от Радомир са добри

Фейсбук
share

Изследванията на младия писател Иво Христов от Радомир, който страда от Неврофиброматоза тип 2, изключително рядко заболяване, са добри. Те бяха направени преди седмица в Германия, съобщи сестра му Франческа.

Изследванията показват, че туморът в лявата ушна кухина не е променил размерите си през последните месеци. По препоръка на лекарите в Хановер, лечението с "Авастин-400" ще продължи в следващите три месеца. То ще бъде поето от Фонда за лечение на деца в чужбина.

Франческа изказва искрени благодарности на всички хора, които подкрепят Иво финансово и помагат на 16-годишния талант да се пребори с коварната болест.

"Сърдечно благодаря на всички хора, които отново бяха до нас, а знам, че и винаги ще бъдат. На всички, които закупиха от нашите сувенири и на тези, които дариха от своите вещи в подкрепа на брат ми. На онези няколко човека, които организираха рождените си дни и помолиха гостите си да подкрепят Иво финансово, отказвайки се от своите подаръци. Те предпочетоха да останат анонимни, но за доброто трябва да се говори. И не на последно място на непознатата за мен жена, която помогна с половината сума за прегледа. Прекланям се пред добрината на хора като вас и всеки ден благодаря, че ви има. Бъдете здрави", пише Франческа.

Следващият преглед по план ще бъде направен през февруари.

Водещи новини

Още новини