Дина Станишева: Не знам как е записано детето на Сергей

share

Аз не знам как е записано детето. Не знам, аз не питам такива въпроси, защото те могат да го поставят в неудобно положение.

Това каза в предаването на Мартин Карбовски по Нова тв проф. Дина Станишева, майка на лидера на БСП Сергей Станишев. Майката на политика често виждала внучката си Дария.

На въпрос дали не давала съвети на сина си да създаде семейство по – рано, тя отговори: „При Сергей фактически това нещо е съвсем определено и закономерно. Защото тази жена е била омъжена. Аз и досега не знам дали този брак е реквизиран“. Дина Станишева отново не се решила да попита сина си дали бракът на Моника Йосифова с банкера Венцислав Йосифов е реквизиран.

"Сергей има едно качество, което не е наследил от мен. Той има страхотна интуиция и действа според нея. Пожелавам му да действа според своята интуиция", каза майка му.

Тя похвали качествата на сина си, определяйки го за изключително ерудиран. „Непрекъснато скачате от един въпрос към друг“, скара се тя на водещия Мартин Карбовски. Дина Станишева обясни, че в нейното семейство винаги е имало общи интереси и общи цели. "Никога не е имало противоречия. Той винаги е имал собствени интереси, за разлика от по-големия му брат. Тук не съм имала никаква възможност да му влияя“, каза майката на соцлидера.

Дина Станишева съобщи още, че когато синът й станал председател на БСП, много от неговите колеги не го вземали насериозно. Той обаче успял да се наложи, тъй като имал силна воля и никога не споделял личното си мнение и намерения пред всички.

Водещи новини

Още новини