Боевски отслабнал, не се хранел от страх да не го отровят

share

Стела Боевска напоследък отбягва контактите с журналисти, защото по думите й много помия се изляла върху сина й.

Не страни от съгражданите си в Кнежа и като има време, се разхожда до центъра, но бърза да се върне у дома. Там я чака болният й от рак съпруг.

Допреди няколко месеца имало надежда, че ще пребори страшната болест. Откакто станал инцидентът със сина му, състоянието му се влошило рязко, твърди столичен вестник.

Стела Боевска сама кара мъжа си на хемодиализа в Плевен и след като свършат процедурите, го прибира. Казва, че не й се говори за нищо, защото душата й е свита, а страданието си измерва с безсънните нощи, които вече са повече от 30. Признава, че на моменти забравя, че мъжът й е болен, защото мисли повече за Гълъбин.

Споделя, че животът й се променил много след задържането на Гълъбин. “Престанах да ходя на работа, но не за да се крия от хората. Напротив, направих го, за да гледам децата на Краси и Гълъбин, докато снахата пътува до Бразилия.”

За условията в бразилския затвор Стела казва: “Всички пикаели в обща кофа. Гълъбин едва ли се храни, затова е свалил килограми. И го разбирам, страхува се да не бъда отровен. Не можел и да спи”.

Водещи новини

Още новини