Ученичка залюби 68 - годишен дядо в Благоевград

share

Вълнуваща любовна история между младо момиче и възрастен господин в Благоевград е по-коментирана тема и от турските сериали по телевизията. От близо година 17-годишната Габриела и 68-годишният Стоян имат интимна афера, която не крият, пише “Всеки ден”.

Всичко започнало в края на миналото лято, когато невръстното девойче все по-често почнало да търси контакт със застарелия вдовец. Първоначално той отблъсквал атаките на младата комшийка, но след усиления натиск от нейна страна накрая се поддал на чувствата й.

Любовта на Габриела към дядото има доста дълга предистория, твърдят психолози, запознати със случая. Момичето от малко било поверено на грижите на дядо си, тъй като родителите били на гурбет в Испания. Израснала в компанията само на възрастния човек, тя била психически сломена, когато скоротечен рак на простатата отнел живота му преди две години.

По това време родителите й забелязали, че въпреки че била хубавка, Габи хич не се заглеждала по връстниците си. Тя харесвала само улегнали господа. Така тийнейджърката се озовала в обятията на 51-години по-стария от нея Стоян.

Най-шокирани от цялата история са родителите на единайсетокласничката, които дори си дошли от Испания, за да разплетат случая. Габи е непреклонна и дори споделяла, че иска да роди деца на любимия си пенсионер.

Настойниците й заплашвали Стоян с полиция и съд, но към момента не са предприети никакви действия срещу него.

Майката планира да се премести с момичето в София и да я води на психиатър. Малката вече има и диагноза – геронтофилия. Тя била пристрастена към доста по-стари мъже поради психични отклонения и затова се влюбила в дядо Стоян.

Водещи новини

Още новини