Избягалата с учителя си тийнейджърка: Искам няколко деца от него

  • 01 юли 2013 15:06

  • 2363
  • 0
Избягалата с учителя си тийнейджърка: Искам няколко деца от него
© Getty Images/Guliver

Непълнолетна британска ученичка, избягала с преподавателя си, който беше осъден впоследствие на пет години и половина затвор, заяви, че иска да има няколко деца от него. Изявлението й цитира Франс прес, като се позова на вестник "Сън".

"Искам да прекарам остатъка от живота си с него и може би, когато той излезе от затвора, ние ще се оженим и ще имаме деца", заяви 16-годишното момиче, чиято самоличност не се разкрива.

Британската тийнейджърка и 30-годишният й учител по математика Джеръми Форест избягаха заедно от Великобритания за Франция на 20 септември миналата година. Преди бягството двойката е имала любовна връзка от няколко месеца. Накрая влюбените бегълци бяха арестувани в Бордо, припомня БТА. На 21 юни Форест беше осъден в Англия по обвинения за отвличане и сексуални отношения с непълнолетната си ученичка.

"Чувствам се отговорна за тази присъда. Аз започнах тази връзка и идеята да избягаме заедно беше моя", признава момичето. То уверява, че учителят не е педофил, но допълва, че ако тя лично е била външен наблюдател, е щяла също да го осъди за стореното. "Но наистина е трудно, защото когато човек изпитва чувства към някого, той се опитва да ги преодолее, но не може да ги спре", заключава момичето.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2363 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини