Росен Петров: Писна ми да се навеждам, други да го правят

Булфото
share

"Писна ми да се навеждам, имам болки в гърба. Затова казах: "Стоп на навеждането". Други да го правят, аз ще стоя вече прав", каза Росен Петров в интервю за "24 часа". Така той обясни изненадващото си решение да започне да се занимава с политика и влизането си в новосъздадената партия "България без цензура".

"В събота имаше натиск върху мен от ръководството на БТВ да опровергая връзките си с Николай Бареков и тогава взех решението", заяви Петров пред "24 часа".

Вчера почти едновременно и БТВ, и продуцентите му от компанията "Дрийм тийм" пуснаха декларации, с които се дистанцираха от него. И двете страни споменават, че ще търсят правата си, тъй като договорите, които са подписали, са нарушени.

"Ако БТВ потърси неустойки от нас, ние ще ги потърсим от Росен Петров", каза пред "24 часа" Любо Нейков, съсобственик на "Дрийм тийм".

"Никой от БТВ, нито някой от моите ръководители ми се обадиха след предаването. Защо Слави Трифонов да може да обявява номинацията на Меглена Кунева за президент в ефира, а аз да нямам право на политическо изявление? Това е двоен аршин", каза Петров пред „24 часа“

Той твърди, че роля за преминаването му в политиката е изиграла и майката на Николай Бареков.

Водещи новини

Още новини