Жени Марчева ще води "Нека говорят"?

  • 10 февруари 2014 20:13

  • 8426
  • 3
Жени Марчева ще води "Нека говорят"?
©

Продуцентите на "Нека говорят" по БТВ още не са решили с кого да заместят Росен Петров, който в неделя обяви, че се присъединява към партията на Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва "България без цензура". В гилдията се заговори, че това ще е Жени Марчева, която има рубрика в неделната продукция. "Още не е ясно", каза пред "Труд" Любо Нейков, един от продуцентите на "Нека говорят".

В обръщение до медиите от БТВ обявиха, че се дистанцират от поведението на Петров, който обяви, че се включва в политиката, без да предупреди за намеренията си продуцентите на предаването и представители на телевизията. Според медията това е "възползване от положението на водещ и използване на национален ефир за лични цели", както и "безпрецедентно нарушение на журналистическите стандарти, които следва БТВ". Оттам допълват, че ще потърсят правата си за спазване на договора и записаните в него отговорности на продуцентите и водещия.

Колеги на Петров не скриха възмущението си от решението му. Сред най-емоционалните бе новинарят Венелин Петков, който написа във фейсбук: "Операция ГНУС. По-долнопробно нещо не бях гледал по никоя телевизия."

Вчера Петров уточни, че е взел решението си късно следобед в събота. На среща между ръководствата на "България без цензура" и ВМРО Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва обяви, че ще предложи водещия за свой заместник в партията.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
8426 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
До Кирил Величков

2014.02.18 | 02:45

3
Освен че си адски неграмотен, си и много тъпо парче! Човек като ти види първите абсурдни грешки, нататък спира да те чете. Аман от критици в интернет. Росен винаги ще е класи над много българи, оплюващи го в интернет. Ходи се скрий в някоя класна стая и отваряй буквара! И пиши на кирилица. Имаме най-прекрасният език на света! Браво за новата водеща!
димитров

2014.02.18 | 02:41

2
Е до него ли опря.Капут долен!

2014.02.18 | 02:41

1
Ако е Жени Марчева,тя е достойна,защото е провокираща и напипва точно болното място на темата.Добра с приятна външност и най вече с конструктивна критика,но с култура на поведение,за разлика от други.А Росен е млад,сега му е времето да се занимава с политика.Успех,РОСЕНЕ!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини