Бареков: Защо Росен Петров да не стане вътрешен министър? (видео)

  • 10 февруари 2014 11:59

  • 23440
  • 98
Бареков: Защо Росен Петров да не стане вътрешен министър? (видео)
©

Днес слагаме официалното начало на разговорите между "България без цензура" и ВМРО. Ще водим преговори за коалиционно споразумение. Днес си разменихме програмите и идеята е да направим нещо публично. Искаме разговорите да се водят пред очите на цялото общество.

Това каза председателят на ВМРО Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността. Той заедно с Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва коментира бъдещата коалиция между двете партии. Тази коалиция трябва да има своя патриотичен облик. Тя ще защитава интересите на българските граждани. В обществото има два сериозни проблема. Липсата на национална политика и бедността, и мизерията на гражданите, каза още Каракачанов. Днес установихме, че между нашите две платформи има много сходни неща, допълни Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва. Ние бяхме първите, които се надигнаха срещу политическия монопол страната. БСП и ГЕРБ стоят на едно място и се опитват да запазят статуквото. Реформаторите потъват, а ние качваме. Вече сме трета политическа сила, категоричен беше Бареков.

Основните противници на българския народ и на нас са трите партии, които ръководят политически монопол. Говоря за БСП, ДПС и ГЕРБ. Това не може да продължава, каза още Бареков. Основната ни политическа цел ще бъдат разговорите между "България без цензура" и ВМРО. Имаме много допирни точки в двете програми. Предстоят евроизбори и на тях трябва да направим заявка, че ще защитаваме всички българи зад граница. Разговорите ще продължат. Целта ни е те да бъдат видими за вас медиите и за цялото общество, каза Ангел Джамбазки от ВМРО. Ангел Славков от "България без цензура" разкри, че следващите разговори ще се проведат следващата седмица. След тях ще бъдат излъчени работни групи от двете партии, които да подготвят бъдещето коалиционно споразумение. Предвиждам голяма изненада на предстоящите европейски избори, закани се Славчев.

Българските политици в Брюксел отиват с наведени глави. Те не знаят езици, страхуват се, че срещу тях ще изникне някой компромат. Готови са на всичко, за да защитят личните си интереси и да предадат националните. Ние ще се борим срещу това, категорични бяха Бареков и Каракачанов. Лидерът на "България без цензура" коментира и присъединяването на Росен Петров към партията. Защо, Росен Петров да не стане вътрешен министър? Той това е учил и това е завършил. Имахме вътрешен-министър, който беше завършил ВИФ и министър-председател, който не знаеше чужд език. Росен говори шест езика, заключи Бареков. Мога да кажа "конгретюлейшън", пошегува се Росен Петров.

Аз уважавам Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, но той е експерт в противопожарната дейност. МВР подслушват, защото нямат агенти на терен. Аз като учих, имах агенти, които можеха да ми кажат кой е откраднал две чушки от пазара. Вотът на недоверие на тема "сигурност" звучи странно. Престъпността разцъфтя по време на управлението на ГЕРБ. Нормално е Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа да се оттегли от политиката докато срещу него текат съдебни дела, отговори на журналистически въпроси Росен Петров.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
23440 98

Свързани новини

Коментари 98

Добави коментар

2014.02.11 | 20:34

38
А кого му е чиста работата в тази държава?Управляваха БСП,СДС,НДСВ,пак БСП,ГЕРБ и пак БСП.Защо да няма нови партии и лица?Защо някой глупак,който се мисли,че разбира всичко в тази държава,ще ми казва,че не мога да избера ББЦ,Бареков,Петров,Каракачанов.От къде накъде?Я си гледайте работата,вие защо избирате ВОЛЕН,БОЙКО,СЕРГЕЙ.И съм образована,като вас.
Опитай

2015.05.02 | 05:12

98
И без това сме затънали до шия в помия, какво пречи да опитаме и тези. Чисто нови са - Бареков никога н е лизал задника на Б.Б., Каракачанов се появи преди 6 месеца, Росен няма нищо общо с комунизма. Лошото е, че ако потънем още малко, ще започнем да се давим в помията.
българин

2015.05.02 | 05:12

97
Хубаво ги вижте - на снимката: ИЗРОДИ, ДО ЕДИН - лекето Бареков, свинята Каракачанов, сега ще приберат още един изрод от ДС - Росен Петров. Е, такава гнусна сган май само в "Атака" има. А, пардон - и в НФСБ-ГОРД и пр. измет.
slava

2015.05.02 | 05:10

96
ETO TOVA E OPERACIA SLAVA I / POMIA / .
Най-обикновена проститутка е Бюреков

2015.05.02 | 05:10

95
Дудуууууууукаааааааа

2014.02.25 | 12:42

94
раздават се постове, росен петров ще чисти лайната от костюмчето на дудука, смеххх

2014.02.11 | 11:20

18
Няма по-голям ЦИРК от това което се случва в България. Ние сме най-откачената държава в света !

2014.02.25 | 12:41

93
Прав си,но не държавата ,а народа български е откачен,защото не си спомня кой в началото на прехода /по руски/ сценарий го излъга и вместо демокрация и свободен пазар го вкара в джунглата на дивия капитализъм.Тогава обаче го нямаше ГЕРБ.Но глупавия и много прост народ не може да разбере,че БКП никога не е давала властта и чрез свои партийки марионетки като:Атака,ВМРО,ДПС,СДС,НДСВ и много,които сега ще се роят,желаят да се запази статуквото,т.е.комунистите винаги да останат на власт.Само по времето на ГЕРБ те бяха в опозиция,затова и мобилизираха марионетните си партийки и свалиха най-отговорното правителсво,което българите са имали.Ще гласувам за ГЕРБ!

2014.02.25 | 12:40

92
Ужас! А си мислех, че ВМРО са свестни! Е, не! То не остана НИКОЙ! Аз май оттук нататък само за Светльо Витков ще гласувам, докато и той не се "коалира", макар, че подозирам че не е в негов стил.

2014.02.25 | 12:40

91
Ами защото е глупав милиционер, ама верно защо пък да не стане, след като вече всеки може да стане всичко в тази държава!

2014.02.25 | 11:47

90
Единственият свестен политик и човек е Плевнелиев!
БУТАЧА

2014.02.25 | 11:47

89
МАЛКО МУ Е НА ПРОСТИЯ НАРОД,НО КАКВОТО СИ НАДРОБИШ ТОВА ЩЕ СЪРБАШ/ЛАЙНЕКОВ,СОПОЛА,ГЕРБЕРАСТИ,ГЕЙОВЕ,БОЛЕНОВЦИ И Т.H./САМО ГЕОРГИ ЖЕКОВ И ЛУСТРАЦИЯ ДО ДУПКА!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини