Цветелин Кънчев: ЧЕЗ да не спира тока на ромите в Самоков

share

Остатъчният продукт от качествения ток, с който се захранват българите в Самоков, отива при ромите в града, съобщи лидерът на Евророма Цветелин Кънчев.

В махалата масово гърмят телевизори, бойлери, по няколко пъти на ден се сменят крушки, разказа Кънчев. Той призова всички електромери в квартала да се узаконят, за да нямат хората проблеми с тока.

Цветелин Кънчев коментира темата с Александър Методиев - Сали, който е обвинен в това, че е събирал пари от роми за сметки за ток, но не ги е плащал в енергото.

Цветелин Кънчев заяви, че не препоръчва на ЧЕЗ да спира тока на ромите в Самоков. По думите му, по най - бързия начин трябва да се узаконят къщите на хората от малцинствата.

"Имаше някакви анонимни сигнали от Цветан Цветанов и партия ГЕРБ", заяви от своя страна Александър Методиев - Сали, общински съветник от Самоков.Той разкри, че е бил обвиняван за участие в дървена мафия.

Сали отрече също така да е участвал в някакви измамни схеми, свързани със сметките за ток на ромите в махалата в Самоков. Той бе категоричен, че ще съди всеки, който го напада.

Водещи новини

Още новини