Маджо уплаши политици в руското посолство

share

Младен Михалев-Маджо, основател на групировката СИК, е бил сред почетните гости на приема в руското посолство, организиран преди седмица, по повод националния празник на Руската федерация, пише в. Всеки ден.

Скандалният бизнесмен се появил на приема в посолството с цяла армада гардове. Михалев дошъл с с кавалкада от 2 бронирани джипа "Мерцедес" G класа и с бус "Фолксваген" със затъмнени стъкла, който със специална техника блокирал сигнала на мобилните телефони. Присъствието на Младен Михалев на приема на руското посолство смутило голяма част от гостите, сред които лидерът на БСП Сергей Станишев, Волен Сидеров, Милен Велчев. Малко след появата на Маджо почти всички известни политици, както и членовете на Конституционния съд си тръгнали. Босът на СИК обаче никак не бил притеснен от това, че държавните мъже странят от него и провел продължителен разговор с руски бизнесмени и дипломати.

Хора от обкръжението на Младен Михалев споделят, че той е пристигнал в България с частен самолет от Швейцария специално заради ВИП поканата, пратена му от посланика на Русия в България Юрий Исаков. Основателят на СИК се устрои в Женева през 2004 г., след като влезе във война с партньорите си в групировката Красимир И Николай Маринови-братя Маргини.

Водещи новини

Още новини