Алексей Петров плашел само тези, които служили на лъжата

Булфото
share

"Зловонното съчетание между представители на държавата и медиите на господин Дилян Пеевски и г-жа Ирен Кръстева преминаха всяка допустима граница на злонамерена манипулация и откровена дезинформация на българската общественост.

Пълното отсъствие на морал в поведението на журналиста Николай Бареков, на екипите на вестниците "Всеки ден", "Уикенд", "Телеграф" и "Монитор" превръща медиите от задължителната за тях роля на коректив на властта в участник в активни мероприятия на същата.

Законното право на Алексей Петров да отстоява позициите си, свободата си и доброто си име биват удавяни ежедневно от нечистоплътни публикации, тровещи медийната среда на България.

Време е публично да зададем въпроса: Кой в тази държава се страхува от Алексей Петров? Дали наистина са няколкото манипулирани свидетели по изфабрикуваното дело срещу него - „Октопод”, или това са страховете на господата Бойко Борисов и Цветан Цветанов да бъдат разобличени публичните им лъжи от отлично информирания експерт по сигурността Алексей Петров?

Очевидно е, че медийното превръщане на Алексей Петров в „най-големия враг на държавата”, на която той лоялно е служил през целия си съзнателен живот, е не просто недопустимо съсипване на репутацията на човек, обявил се за опонент на управляващите, но представлява и престъпно въвличане на българското общество в блатото на лъжата.

Истината е, че от Алексей Петров се страхуват само хората, които служат на лъжата!

Водещи новини

Още новини