Хора на Алексей Петров притискали свидетел

  • 02 август 2011 06:47

  • 1906
  • 4
Хора на Алексей Петров притискали свидетел
© Булфото
Хората на Алексей Петров са разследвани за натиск върху свидетел по делото "Октопод".
 
Заплахата идва само месец преди прокуратурата да внесе обвинителния акт срещу каратиста и подчинените му за рекет и изнудване на бизнесмени.

Според в. “Телеграф” преди десетина дни неизвестни са се опитали да ликвидират една от жертвите на бандата, основен коз на държавното обвинение срещу Петров и аверите му.

Неизвестни засега лица са срязали като с нож всички болтове на носачите на лекия му автомобил.

По случайност не се стигнало до катастрофа и фатален край. Чиста случайност било, че човекът решил да даде колата на сервиз преди дълъг път.

Монтьорите били поразени от професионалното срязване на важните части и заявили, че повредата със сигурност е умишлена и щяла да доведе до тежък инцидент, възможно и с фатален изход.

Случаят се разследва, проверяват се и алибитата на близки съратници на Петров.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1906 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2011.08.10 | 16:59

4
След като жерат носачи с ножчета за рязане на хартия - кво да се коментира - смях в залата ....
айдук

2011.08.10 | 09:15

3
А бе като ги знаете кои са хората на Алексей Петров, защо не им духните под опашката. Както на този полицай дето показа оня списък със защитените коли спонсорирали полицията. Ту обувките му по средата на дежурството били мръсни, ту пък проявил самоволие че задържал пиян шофьор, ами може би този шофьор да е бил спонсор на полицията. Този човек полицая за павото страда, а тези хора на ТРАКТОРА защо стоят още в полицията, сигурно още тайни да изнесат а?
Пич

2011.08.02 | 17:20

1
Докога ще четем бълвочите във вестниците на медийния хипопотам Делян Пеевски. Тази свиня в бизнеса от обръча фирми около ДПС продължава да си измисля и да обслужва Цецо Мозъка и Боко Тиквата. До две-три години Бойко ще падне именно, защото негласно подкрепя хора като този мутант Делян Пеевски. После заедно ще си чоплят семки в затвора.
айдук

2011.08.10 | 09:08

2
Пич е копеле което се прави на голям бабаит. Заедно с глутницата като него могат разръфат някого. Та ти да не защитаваш Сашо Перката бре. Да не си от неговия отбор.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини